Search: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b2fa9212-11c7-4f90-89ae-16bf366d59a5" >
Molecular character...
Molecular characterisation of native and processed waxy maize starch in relation to the recrystallisation behaviour of model systems and starch microspheres
-
- Elfstrand, Lidia (author)
- Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Eliasson, Ann-Charlotte (author)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Jönsson, Monica (author)
- Lund University,Lunds universitet,Institutionen för hälsovetenskaper,Medicinska fakulteten,Department of Health Sciences,Faculty of Medicine
-
show more...
-
Reslow, Mats (author)
-
- Wahlgren, Marie (author)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
show less...
-
(creator_code:org_t)
- 2004
- 2004
- English.
-
In: Starch : From Polysaccharides To Granules, Simple And Mixture Gels - From Polysaccharides To Granules, Simple And Mixture Gels. - 9781594540134 ; , s. 203-214
- Related links:
-
https://lup.lub.lu.s...
Subject headings
Close
Subject headings
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
Publication and Content Type
- kap (subject category)
- ref (subject category)
Find in a library
To the university's database