SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:141989210"
 

Search: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:141989210" > Past and Recent Sal...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist
LIBRIS Formathandbok  (Information om MARC21)
FältnamnIndikatorerMetadata
00001869naa a2200517 4500
001oai:prod.swepub.kib.ki.se:141989210
003SwePub
008240911s2019 | |||||||||||000 ||eng|
024a http://kipublications.ki.se/Default.aspx?queryparsed=id:1419892102 URI
024a https://doi.org/10.1093/jn/nxz0952 DOI
040 a (SwePub)ki
041 a eng
042 9 SwePub
072 7a ref2 swepub-contenttype
072 7a art2 swepub-publicationtype
100a Barrett, Du Karolinska Institutet4 aut
2451 0a Past and Recent Salted Fish and Preserved Food Intakes Are Weakly Associated with Nasopharyngeal Carcinoma Risk in Adults in Southern China
264 1b Elsevier BV,c 2019
700a Ploner, Au Karolinska Institutet4 aut
700a Chang, ET4 aut
700a Liu, ZW4 aut
700a Zhang, CX4 aut
700a Liu, Q4 aut
700a Cai, YL4 aut
700a Zhang, Z4 aut
700a Chen, GM4 aut
700a Huang, QH4 aut
700a Xie, SH4 aut
700a Cao, SM4 aut
700a Shao, JY4 aut
700a Jia, WH4 aut
700a Zheng, YM4 aut
700a Liao, J4 aut
700a Chen, YFu Karolinska Institutet4 aut
700a Lin, LD4 aut
700a Ernberg, Iu Karolinska Institutet4 aut
700a Adami, HOu Karolinska Institutet4 aut
700a Huang, GW4 aut
700a Zeng, Y4 aut
700a Zeng, YX4 aut
700a Ye, WMu Karolinska Institutet4 aut
710a Karolinska Institutet4 org
773t The Journal of nutritiond : Elsevier BVg 149:9, s. 1596-1605q 149:9<1596-1605x 1541-6100x 0022-3166
856u https://academic.oup.com/jn/article-pdf/149/9/1596/29214233/nxz095.pdf
8564 8u http://kipublications.ki.se/Default.aspx?queryparsed=id:141989210
8564 8u https://doi.org/10.1093/jn/nxz095

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view