SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/aa0fb3d5-596d-468d-952c-cf7cf5eab0db"
 

Search: onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/aa0fb3d5-596d-468d-952c-cf7cf5eab0db" > Culinary arts and f...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Culinary arts and food sciences : a fresh education at Kristianstad University

Olsson, Viktoria (author)
Kristianstad University,Mat- och måltidsvetenskap
Müller-Hansen, Bitte (author)
Mat- och måltidskunskap
Gerberich, Johanna (author)
Kristianstad University,Mat- och måltidskunskap
show more...
Olsson, Jonas (author)
Mat- och måltidskunskap
show less...
 (creator_code:org_t)
2011
2011
English 1
  • Conference paper (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Publication and Content Type

vet (subject category)
kon (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view