SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:103037"
 

Search: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:103037" > Processing and qual...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Processing and quality guidelines for organic food processing

Gebresenbet, Girma (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för energi och teknik,Department of Energy and Technology
Bosona, Techane (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för energi och teknik,Department of Energy and Technology
 (creator_code:org_t)
 
2018
English.
  • Reports (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Publication and Content Type

vet (subject category)
rap (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view