Search: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:93209" >
Forskning pågår - f...
Forskning pågår - från foder till ost
-
- Bernes, Gun (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap,Department of Agricultural Research for Northern Sweden
-
- Höjer, Annika (author)
- Norrmejerier Ekonomisk Förening
-
- Hetta, Mårten (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap,Department of Agricultural Research for Northern Sweden
-
show more...
-
- Dicksved, Johan (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för husdjurens utfodring och vård (HUV),Department of Animal Nutrition and Management
-
- Lundh, Åse (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
-
- Johansson, Monika (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
-
- Priyashantha, Hasitha (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
-
- Sun, Li (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
-
- Langton, Maud (author)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för Molekylära vetenskaper,Department of Molecular Sciences
-
show less...
-
(creator_code:org_t)
-
- 2018
- Swedish.
-
In: Nytt / Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap.
- Related links:
-
https://pub.epsilon.... (primary) (Raw object) (free)
-
show more...
-
https://res.slu.se/i...
-
show less...
Abstract
Subject headings
Close
- I ett samarbete mellan Norrmejerier, Växa Sverige och institutioner vid SLU i Umeå och i Uppsala pågår tre sammanlänkade projekt där vi studerar hur ostens kvalitet påverkas av olika faktorer, från gård till mejeri. De bakterier och andra mikroorganismer som finns i foder, mjölk och ost studeras särskilt noga. Vi vill bland annat veta vad mikrofloran har för inverkan på ostens lagringstid och på dess smak och konsistens.
Subject headings
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Husdjursvetenskap -- Husdjursvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Animal and Dairy Sience -- Animal and Dairy Science. (hsv//eng)
Publication and Content Type
- pop (subject category)
- ovr (subject category)
To the university's database