SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"6751572"
 

Sökning: onr:"6751572" > Food science and hu...

Food science and human welfare : proceedings of the sixth International congress of food science and technology, September 1983, Dublin / editors J. V. McLoughlin and B. M. McKenna

McKenna, Brian M. (redaktör/utgivare)
McLoughlin, John Vincent (redaktör/utgivare)
ISBN 0-906783-30-5 (inb)
Dun Laoghaire : Boole Press, 1984
Engelska 319 s.
Serie: Research in food science and nutrition, 0790-1607 ; 4
  • swepub:Mat__t
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food  -- Congresses (LCSH)
Food supply  -- Congresses (LCSH)
Food industry and trade  -- Congresses (LCSH)
Food  (BNB)
food science  (BNB)

Publikations- och innehållstyp

663/664 (UDK)
612.39(1-773) (UDK)
613.2 (UDK)
641.1 (DDC)
Qca (kssb/8 (machine generated))

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy