SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-18654"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-18654" > How four typical Sw...

  • Stenberg, ElinSveriges lantbruksuniversitet (författare)

How four typical Swedish production systems for lambs affect sensory attributes of the meat

  • Artikel/kapitelEngelska2018

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 2018
  • electronicrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:hkr-18654
  • urn:nbn:se:hkr:diva-18654urn

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:vet swepub-contenttype
  • Ämneskategori:kon swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • gratis

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Olsson, ViktoriaHögskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap(Swepub:hkr)olv (författare)
  • Wendin, KarinHögskolan Kristianstad,Forskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap(Swepub:hkr)wek (författare)
  • Karlsson, Anders H.Sveriges lantbruksuniversitet (författare)
  • Sveriges lantbruksuniversitetForskningsmiljön Food and Meals in Everyday Life (MEAL) (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:26<sup>th</sup> NJF Congress

Internetlänk

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Stenberg, Elin
Olsson, Viktoria
Wendin, Karin
Karlsson, Anders ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
Högskolan Kristianstad

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy