SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-40961"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-40961" > Dissociative recomb...

  • Geppert, W D (författare)

Dissociative recombination of C3H4+ : preferential formation of the C3H3 radical

  • Artikel/kapitelEngelska2004

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Elsevier BV,2004
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:kth-40961
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-40961URI
  • https://doi.org/10.1016/j.ijms.2004.06.002DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • QC 20110923
  • Branching ratios and absolute cross sections have been measured for the dissociative recombination of C3H4+ using the CRYRING ion storage ring. The pre-eminent channel involves the production of C3H3 and H, whereas processes involving rupture of carbon-carbon bonds are clearly disfavoured. The cross section of the reaction could be fitted to the expression sigma = 5.5 +/- 0.2 x 10(-15) E-1.01+/-0.02, which leads to a thermal reaction rate of k(T) = 2.95 +/- 0.1 x 10(-6) (T/300)(-0.67+/-0.02) cm(3) s(-1).

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Thomas, R (författare)
  • Ehlerding, A (författare)
  • Hellberg, F (författare)
  • Österdahl, FabianKTH,Fysik(Swepub:kth)u1er6waw (författare)
  • af Ugglas, M (författare)
  • Larsson, M (författare)
  • KTHFysik (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:International Journal of Mass Spectrometry: Elsevier BV237:1, s. 25-321387-38061873-2798

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy