SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14137"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14137" > Allt om Mat :

Allt om Mat : Vinguide 2004

  • BokSvenska2003

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Stockholm :Bonnier,2003
  • 176 s.
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:oru-14137
  • ISBN:9100101265
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-14137URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:pop swepub-contenttype
  • Ämneskategori:sam swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

  • Culinary Arts and Meal Science
  • Måltidskunskap
  • Måltidskunskap
  • Culinary Arts and Meal Science

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Holmström, Jan (redaktör/utgivare)
  • Larsson, Håkan (redaktör/utgivare)
  • Waern, Magnus (redaktör/utgivare)
  • Billing, MischaÖrebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi(Swepub:oru)mbg (redaktör/utgivare)
  • Kronstam, Bengt-Göran (redaktör/utgivare)
  • Örebro universitetRestaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi (creator_code:org_t)

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy