Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-8960" >
Den medvetna kokkon...
-
Gustafsson, Inga-BrittÖrebro universitet,Institutionen för restaurang- och måltidskunskap
(författare)
Den medvetna kokkonsten 1
- Artikel/kapitelSvenska2004
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Örebro :Örebro universitet,2004
-
printrdacarrier
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:oru-8960
-
https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-8960URI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:pop swepub-contenttype
-
Ämneskategori:kap swepub-publicationtype
Ämnesord och genrebeteckningar
-
Culinary Arts and Meal Science
-
Måltidskunskap
-
Culinary Arts and Meal Science
-
måltidskunskap
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Örebro universitetInstitutionen för restaurang- och måltidskunskap
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Tid för måltidskunskapÖrebro : Örebro universitet, s. 163-1749176683966
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas