SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-8960"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-8960" > Den medvetna kokkon...

  • Gustafsson, Inga-BrittÖrebro universitet,Institutionen för restaurang- och måltidskunskap (författare)

Den medvetna kokkonsten 1

  • Artikel/kapitelSvenska2004

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Örebro :Örebro universitet,2004
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:oru-8960
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-8960URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:pop swepub-contenttype
  • Ämneskategori:kap swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

  • Culinary Arts and Meal Science
  • Måltidskunskap
  • Culinary Arts and Meal Science
  • måltidskunskap

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Örebro universitetInstitutionen för restaurang- och måltidskunskap (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Tid för måltidskunskapÖrebro : Örebro universitet, s. 163-1749176683966

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Gustafsson, Inga ...
Artiklar i publikationen
Tid för måltidsk ...
Av lärosätet
Örebro universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy