SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-13562"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-13562" > Surface activity at...

Surface activity at the air-water interface in relation to surface composition of spray-dried milk protein-stabilized emulsions

Millqvist-Fureby, Anna (författare)
RISE,YKI – Ytkemiska institutet
Burns, N (författare)
 (creator_code:org_t)
Royal Society of Chemistry, 1999
1999
Engelska.
Ingår i: Food Emulsions and Foams. - : Royal Society of Chemistry. ; , s. 236-245
  • Bokkapitel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Millqvist-Fureby ...
Burns, N
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy