Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8409" >
Extrusion cooking o...
Extrusion cooking of a high-fibre cereal product : 2. Effects on apparent absorption of zinc, iron, calcium, magnesium and phosphorus in humans.
-
- Kivistö, B. (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine
-
- Andersson, Henrik A. (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine
-
- Cederblad, G. (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine
-
visa fler...
-
- Sandberg, Ann-Sofie, 1951 (författare)
- Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology
-
- Sandström, B.-M. (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 1986
- 1986
- Engelska.
-
Ingår i: British Journal of Nutrition. - 0007-1145 .- 1475-2662. ; 55, s. 255-260
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
-
visa fler...
-
https://research.cha...
-
https://gup.ub.gu.se...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Nyckelord
- Food Engineering
- Livsmedelsteknik
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas