SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8535"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8535" > Microbial ecology o...

  • Daeschel, M.A. (författare)

Microbial ecology of fermenting plant materials

  • Artikel/kapitelEngelska1987

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1987
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-8535
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8535URI
  • https://doi.org/10.1016/0378-1097(87)90119-4DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • The lactic acid fermentation of plant materials is presented from an ecological perspective emphasizing microbial interactions and their influence on the production of fermented plant foods and silage. The plant lactic acid bacteria are discussed in terms of evolution; epiphytic function; physical distribution within fermented material; substrates and products; microbial sequences in fermentation; interactions among species; pure culture fermentation; and starter culture development. © 1987.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Andersson, Rolf ERISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet (författare)
  • Fleming, H.P. (författare)
  • RISESIK – Svenska livmedelsinstitutet (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:FEMS Microbiology Letters46:3, s. 357-3670378-10971574-6968

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Daeschel, M.A.
Andersson, Rolf ...
Fleming, H.P.
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
FEMS Microbiolog ...
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy