SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8975"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8975" > A quality compariso...

  • Persson, T. (författare)

A quality comparison of frozen and refrigerated cooked sliced beef. : 2. Relationshipsbetween gas chromatographic data and flavor scores.

  • Artikel/kapitelEngelska1972

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1972
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-8975
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8975URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • von Sydow, ErikRISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning (författare)
  • RISESIK – Svenska institutet för konserveringsforskning (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Journal of Food Science37, s. 234-239

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Persson, T.
von Sydow, Erik
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy