SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8987"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8987" > Functional properti...

  • Hermansson, Ann-MarieRISE,SIK – Svenska livmedelsinstitutet (författare)

Functional properties of added proteins correlated with properties of meat systems. : Effect of concentration and temperature on water-binding properties of model meat systems

  • Artikel/kapitelEngelska1975

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1975
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-8987
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8987URI
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8964URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Åkesson, C. (författare)
  • RISESIK – Svenska livmedelsinstitutet (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Journal of Food Technology40:3, s. 603-610
  • Ingår i:Journal of Food Science40:3, s. 603-610

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Hermansson, Ann- ...
Åkesson, C.
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy