Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-62732" >
A diet containing r...
A diet containing rapeseed oil-based fats does not increase lipidperoxidation in humans when compared to a diet rich in saturated fattyacids.
-
- Sodergren, E (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Geriatrics
-
Gustafsson, IB (författare)
-
- Basu, S (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Clinical Nutrition
-
visa fler...
-
Nourooz-Zadeh, J (författare)
-
- Nalsen, C (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Clinical Nutrition
-
Turpeinen, A (författare)
-
- Berglund, L (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Geriatrics
-
- Vessby, B (författare)
- Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Clinical Nutrition
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2001
- 2001
- Engelska.
-
Ingår i: Eur J Clin Nutr. ; 55, s. 922-
- Relaterad länk:
-
https://urn.kb.se/re...
Ämnesord
Stäng
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas