Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173717" >
The effect of citru...
The effect of citrus pectin on the absorption of nutrients in the small intestine
-
- Sandberg, Ann-Sofie, 1951 (författare)
- Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology
-
- Ahderinne, Raija (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine,University of Gothenburg
-
- Andersson, Henrik A. (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine,University of Gothenburg
-
visa fler...
-
- Hallgren, Bo (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine,University of Gothenburg
-
- Hultén, Leif, 1931 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Medicinska institutionen,Department medicine,University of Gothenburg
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 1983
- 1983
- Engelska.
-
Ingår i: Human Nutrition: Clinical Nutrition. ; 37C, s. 171-183
- Relaterad länk:
-
https://gup.ub.gu.se...
-
visa fler...
-
https://research.cha...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas