SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/95417"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/95417" > Culture parameters ...

  • Hallbeck, Lotta,1957Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för allmän och marin mikrobiologi,Department of General and Marine Microbiology,University of Gothenburg (författare)

Culture parameters regulating stalk formation and growth rate of Gallionella ferruginea

  • Artikel/kapitelEngelska1990

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Microbiology Society,1990

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:gup.ub.gu.se/95417
  • https://gup.ub.gu.se/publication/95417URI
  • https://doi.org/10.1099/00221287-136-9-1675DOI
  • https://research.chalmers.se/publication/95417URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Pedersen, Karsten,1952Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för allmän och marin mikrobiologi,Department of General and Marine Microbiology,University of Gothenburg(Swepub:cth)karped (författare)
  • Göteborgs universitetInstitutionen för allmän och marin mikrobiologi (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Journal of General Microbiology: Microbiology Society136:9, s. 1675-16800022-1287

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Hallbeck, Lotta, ...
Pedersen, Karste ...
Om ämnet
NATURVETENSKAP
NATURVETENSKAP
och Biologi
och Mikrobiologi
Artiklar i publikationen
Journal of Gener ...
Av lärosätet
Göteborgs universitet
Chalmers tekniska högskola

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy