SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:0fae5d1f-e7c5-41b7-b327-7869a0284f9d"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:0fae5d1f-e7c5-41b7-b327-7869a0284f9d" > Diffusion in gels c...

Diffusion in gels containing immobilized cells - A critical review

Westrin, BA (författare)
Axelsson, Anders (författare)
Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för kemiteknik,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Chemical Engineering,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
 (creator_code:org_t)
Wiley, 1991
1991
Engelska.
Ingår i: Biotechnology and Bioengineering. - : Wiley. - 1097-0290 .- 0006-3592. ; 38:5, s. 439-446
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Eleven experimental investigations of diffusion in gels containing immobilized cells are reviewed. The experimental data, which quantitatively express the diffusion coefficient as a function of the cell concentration, are compared with a number of well-known equations developed for mass transfer in heterogeneous media. Based on this comparison, a procedure for the theoretical prediction of effective diffusion coefficients in cell-containing gels is recommended.

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Kemiteknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Chemical Engineering (hsv//eng)

Nyckelord

REVIEW
DIFFUSION
GELS
IMMOBILIZED CELLS

Publikations- och innehållstyp

art (ämneskategori)
ref (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Westrin, BA
Axelsson, Anders
Om ämnet
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER
TEKNIK OCH TEKNO ...
och Kemiteknik
Artiklar i publikationen
Biotechnology an ...
Av lärosätet
Lunds universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy