Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628" >
Mat : Från kokgropa...
-
Jönsson, HåkanLund University,Lunds universitet,Avdelningen för etnologi,Institutionen för kulturvetenskaper,Institutioner,Humanistiska och teologiska fakulteterna,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Ethnology,Department of Arts and Cultural Sciences,Departments,Joint Faculties of Humanities and Theology,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
(författare)
Mat : Från kokgropar till snabbmat
- Artikel/kapitelSvenska2022
Förlag, utgivningsår, omfång ...
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628
-
https://lup.lub.lu.se/record/ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628URI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:kap swepub-publicationtype
-
Ämneskategori:pop swepub-contenttype
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Karlsson, Klas-Göran
(redaktör/utgivare)
-
Avdelningen för etnologiInstitutionen för kulturvetenskaper
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Natur & Kulturs Globalhistoria 1 : Existens och rörelse - Existens och rörelse1, s. 129-17497891271785409789127178557
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas