SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b627663c-72d8-48aa-b1a9-7f3905895150"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b627663c-72d8-48aa-b1a9-7f3905895150" > Technical discussio...

  • Björn, Lars OlofLund University,Lunds universitet,Molekylär cellbiologi,Biologiska institutionen,Naturvetenskapliga fakulteten,Molecular Cell Biology,Department of Biology,Faculty of Science (författare)

Technical discussion I - Underwater light measurement and light absorption by algae

  • Artikel/kapitelEngelska1996

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1996

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:b627663c-72d8-48aa-b1a9-7f3905895150
  • https://lup.lub.lu.se/record/134469URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype
  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype

Anmärkningar

  • In this paper concepts and nomenclature of light measurements are discussed. The particular problems of underwater light measurements and the calibration of the equipment were presented. The pros and cons with spectroradiometers and broad band sensors were discussed. The use of specific ultraviolet-B sources for algal photobiology is recommended.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Cunningham, A (författare)
  • Dubinsky, Z (författare)
  • Estrada, M (författare)
  • Figueroa, F L (författare)
  • García-Pichel, F (författare)
  • Häder, P-D (författare)
  • Hanelt, D (författare)
  • Levavasseur, G (författare)
  • Lüning, K (författare)
  • Molekylär cellbiologiBiologiska institutionen (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Scientia Marina60:Suppl.1, s. 293-2970214-8358

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy