Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:dade585f-753f-4e81-83d4-a475b21e1e86" >
Functional markers ...
Functional markers of selenium status: UK Food Standards Agency workshop report
-
Elsom, Rachel (författare)
-
Sanderson, Peter (författare)
-
Hesketh, John E. (författare)
-
visa fler...
-
Jackson, Malcolm J. (författare)
-
Fairweather-Tait, Susan J. (författare)
-
- Åkesson, Björn (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för arbets- och miljömedicin,Institutionen för laboratoriemedicin,Medicinska fakulteten,Division of Occupational and Environmental Medicine, Lund University,Department of Laboratory Medicine,Faculty of Medicine
-
Handy, Jean (författare)
-
Arthur, John R. (författare)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2006
- 2006
- Engelska.
-
Ingår i: British Journal of Nutrition. - 1475-2662. ; 96:5, s. 980-984
- Relaterad länk:
-
http://dx.doi.org/10...
-
visa fler...
-
https://lup.lub.lu.s...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- The workshop was organised to discuss the validity and limitations of existing functional markers of Se status in human subjects and to identify future research priorities in this area. Studies presented as part of this workshop investigated: the bioavailability of Se from different dietary sources; potential functional markers of Se status; individual variation in response to Se; the effect of marginal Se status on immune function. The workshop highlighted the need to define the relationship between functional markers of Se status and health outcomes.
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Nyckelord
- Agency workshops
- Food Standards
- immune function
- selenium status
- bioavailability
Publikations- och innehållstyp
- art (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas