SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:121660591"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:121660591" > Sources of saturate...

Sources of saturated fat and sucrose in the diets of Swedish children and adolescents in the European Youth Heart Study: strategies for improving intakes

Patterson, E (författare)
Karolinska Institutet
Warnberg, J (författare)
Kearney, J (författare)
visa fler...
Sjostrom, M (författare)
Karolinska Institutet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2010
2010
Engelska.
Ingår i: Public health nutrition. - 1475-2727. ; 13:12, s. 1955-1964
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Patterson, E
Warnberg, J
Kearney, J
Sjostrom, M
Artiklar i publikationen
Public health nu ...
Av lärosätet
Karolinska Institutet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy