SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:127844037"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:127844037" > Red meat allergy in...

  • Hamsten, CKarolinska Institutet (författare)

Red meat allergy in Sweden: association with tick sensitization and B-negative blood groups

  • Artikel/kapitelEngelska2013

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Elsevier BV,2013

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:prod.swepub.kib.ki.se:127844037
  • http://kipublications.ki.se/Default.aspx?queryparsed=id:127844037URI
  • https://doi.org/10.1016/j.jaci.2013.07.050DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:vet swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Tran, TATKarolinska Institutet (författare)
  • Starkhammar, M (författare)
  • Brauner, AKarolinska Institutet (författare)
  • Commins, SP (författare)
  • Platts-Mills, TAE (författare)
  • van Hage, MKarolinska Institutet (författare)
  • Karolinska Institutet (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:The Journal of allergy and clinical immunology: Elsevier BV132:6, s. 1431-14341097-68250091-6749

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy