Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:238686499" >
Sweet, bloody consu...
Sweet, bloody consumption - what we eat and how it affects vascular ageing, the BBB and kidney health in CKD
- Artikel/kapitelEngelska2024
Förlag, utgivningsår, omfång ...
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:prod.swepub.kib.ki.se:238686499
-
http://kipublications.ki.se/Default.aspx?queryparsed=id:238686499URI
-
https://doi.org/10.1080/19490976.2024.2341449DOI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:ref swepub-contenttype
-
Ämneskategori:art swepub-publicationtype
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Hernandez, L
(författare)
-
Arefin, S
(författare)
-
Sartirana, E
(författare)
-
Witasp, A
(författare)
-
Wernerson, A
(författare)
-
Stenvinkel, P
(författare)
-
Kublickiene, KKarolinska Institutet
(författare)
-
Karolinska Institutet
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Gut microbes16:1, s. 2341449-1949-0984
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas