SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:41537"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:41537" > Culture of common c...

  • Mraz, JanUniversity of South Bohemia in České Budějovice (författare)

Culture of common carp (Cyprinus carpio) with defined flesh quality for prevention of cardiovascular diseases using finishing feeding strategy

  • Artikel/kapitelEngelska2012

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 2012
  • Brain Research Promotion,2024

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:slubar.slu.se:41537
  • https://res.slu.se/id/publ/41537URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • CONCLUSION: The finishing feeding strategy is suggested for production of common carp with a required flesh FA composition for purposes of special nutritional needs, especially for primary and secondary prevention of cardiovascular disease.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Zajic, TomasUniversity of South Bohemia in České Budějovice(Swepub:slu)50186 (författare)
  • Pickova, JanaSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)50526 (författare)
  • University of South Bohemia in České BudějoviceInstitutionen för livsmedelsvetenskap (creator_code:org_t)
  • Sveriges lantbruksuniversitet

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Neuro Endocrinology Letters33, s. 60-670172-780X

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Mraz, Jan
Zajic, Tomas
Pickova, Jana
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Fisk och akvakul ...
Artiklar i publikationen
Neuro Endocrinol ...
Av lärosätet
Sveriges Lantbruksuniversitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy