Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:41537" >
Culture of common c...
-
Mraz, JanUniversity of South Bohemia in České Budějovice
(författare)
Culture of common carp (Cyprinus carpio) with defined flesh quality for prevention of cardiovascular diseases using finishing feeding strategy
- Artikel/kapitelEngelska2012
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
2012
-
Brain Research Promotion,2024
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:slubar.slu.se:41537
-
https://res.slu.se/id/publ/41537URI
Kompletterande språkuppgifter
-
Språk:engelska
-
Sammanfattning på:engelska
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:ref swepub-contenttype
-
Ämneskategori:art swepub-publicationtype
Anmärkningar
-
CONCLUSION: The finishing feeding strategy is suggested for production of common carp with a required flesh FA composition for purposes of special nutritional needs, especially for primary and secondary prevention of cardiovascular disease.
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Zajic, TomasUniversity of South Bohemia in České Budějovice(Swepub:slu)50186
(författare)
-
Pickova, JanaSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)50526
(författare)
-
University of South Bohemia in České BudějoviceInstitutionen för livsmedelsvetenskap
(creator_code:org_t)
-
Sveriges lantbruksuniversitet
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Neuro Endocrinology Letters33, s. 60-670172-780X
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas