SwePub
Sök i SwePub databas

  Utökad sökning

Träfflista för sökning "id:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9261" "

Sökning: id:"swepub:oai:DiVA.org:ri-9261"

  • Resultat 1-1 av 1
Sortera/gruppera träfflistan
   
NumreringReferensOmslagsbildHitta
1.
  • Andersson, R.E. (författare)
  • Biogenic amines in lactic acid-fermented vegetables
  • 1988
  • Ingår i: Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. - 0023-6438 .- 1096-1127. ; 21:1, s. 68-69
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)abstract
    • Lactic acid-fermented vegetables and root crops were analysed with respect to biogenic amines. Cadaverine, histamine, putrescine, spermidine and tyramine were found in concentrations ranging from 1 to 15 mg/kg of product. Dimethylamine, tryptamine, phenylethylamine and spermine were not detected at all in any of the products. Since all the amines found were present in concentrations considerably lower than those known to cause food poisoning, lactic acid-fermented vegetables and root crops should be considered as low-risk products with regard to the presence of biogenic amines. © 1988 Academic Press Limited.
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Resultat 1-1 av 1
Typ av publikation
tidskriftsartikel (1)
Typ av innehåll
refereegranskat (1)
Författare/redaktör
Andersson, R.E. (1)
Lärosäte
RISE (1)
Språk
Engelska (1)
Forskningsämne (UKÄ/SCB)
Lantbruksvetenskap (1)
År

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy