SwePub
Sök i SwePub databas

  Utökad sökning

Träfflista för sökning "id:"swepub:oai:DiVA.org:su-24404" "

Sökning: id:"swepub:oai:DiVA.org:su-24404"

  • Resultat 1-1 av 1
Sortera/gruppera träfflistan
   
NumreringReferensOmslagsbildHitta
1.
  • Eriksson, Sune, et al. (författare)
  • Alternative extraction techniques for analysis of acrylamide in food : Influence of pH and digestive enzymes
  • 2006
  • Ingår i: Journal of food science and technology. - : Elsevier Ltd.. - 0022-1155 .- 0975-8402 .- 0023-6438. ; 39:4, s. 393-399
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)abstract
    • Acrylamide in food is normally measured as “water-soluble free acrylamide”. However, it is shown that the technique of extraction, according to the method for extraction of dietary fibres or at high pH can affect the results. This has to be accounted for, particularly in the assessment of exposure and in studies of bioavailability and, in the long term, health risk assessment.
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Resultat 1-1 av 1
Typ av publikation
tidskriftsartikel (1)
Typ av innehåll
refereegranskat (1)
Författare/redaktör
Karlsson, Patrik (1)
Eriksson, Sune (1)
Lärosäte
Stockholms universitet (1)
Språk
Engelska (1)
Forskningsämne (UKÄ/SCB)
Naturvetenskap (1)
År

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy