SwePub
Sök i SwePub databas

  Utökad sökning

Träfflista för sökning "id:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28243" "

Sökning: id:"swepub:oai:DiVA.org:uu-28243"

  • Resultat 1-1 av 1
Sortera/gruppera träfflistan
   
NumreringReferensOmslagsbildHitta
1.
  • Johansson, Lisbeth, et al. (författare)
  • Sensory evaluation of wholemeal bread from ecologically and conventionally grown wheat
  • 1998
  • Ingår i: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE. - 0733-5210. ; 27:2, s. 199-207
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)abstract
    • The purpose of the project was to study how conventional and ecological farming systems and different dough kneading intensity affected the baking properties of wholemeal flour, and how those properties affected the taste and consistency of wholemeal brea
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Resultat 1-1 av 1
Typ av publikation
tidskriftsartikel (1)
Typ av innehåll
övrigt vetenskapligt/konstnärligt (1)
Författare/redaktör
Johansson, Lisbeth (1)
Haglund, Åsa (1)
Dahlstedt, Lars (1)
Lärosäte
Uppsala universitet (1)
Språk
Engelska (1)
År

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy