SwePub
Sök i SwePub databas

  Utökad sökning

Träfflista för sökning "id:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:fc90eeeb-55b3-4487-93ce-ac0e74c492bc" "

Sökning: id:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:fc90eeeb-55b3-4487-93ce-ac0e74c492bc"

  • Resultat 1-1 av 1
Sortera/gruppera träfflistan
   
NumreringReferensOmslagsbildHitta
1.
  • Lohmander, Stefan (författare)
  • Analysis by high-performance liquid chromatography of radioactively labeled carbohydrate components of proteoglycans
  • 1986
  • Ingår i: Analytical Biochemistry. - : Elsevier BV. - 0003-2697. ; 154:1, s. 75-84
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)abstract
    • Methods were developed for the separation of radioactively labeled carbohydrate components of proteoglycans by isocratic ion-moderated partition HPLC. Neutral sugars were separated after hydrolysis in trifluoroacetic acid with baseline separation between glucose, xylose, galactose, fucose, and mannose. N-Acetylneuraminic acid, N-acetylated hexosamines, glucose, galactose, and xylitol were likewise well separated from each other under isocratic elution conditions. Glucuronic acid, iduronic acid, and their lactones were separated after hydrolysis in formic acid and sulfuric acid. Glucosamine, galactosamine, galactosaminitol, and glucosaminitol were separated by HPLC on a cation exchanger with neutral buffer after hydrolysis in hydrochloric acid. The separation techniques also proved useful in fractionation of exoglycosidase digests of O- and N-linked oligosaccharides. Separations of aldoses, hexosamines, and uronic acids were adapted to sensitive photometric detection.
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Resultat 1-1 av 1
Typ av publikation
tidskriftsartikel (1)
Typ av innehåll
refereegranskat (1)
Författare/redaktör
Lohmander, Stefan (1)
Lärosäte
Lunds universitet (1)
Språk
Engelska (1)
Forskningsämne (UKÄ/SCB)
Medicin och hälsovetenskap (1)
År

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy