SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"11617522"
 

Sökning: onr:"11617522" > Food for the ageing...

Food for the ageing population / edited by Monique Raats, Lisette de Groot and Wija van Staveren.

Raats, Monique 
Groot, Lisette C. P. G. M. de. 
Staveren, Wija A. van. 
ISBN 9781420077933
Boca Raton, FL : CRC Press, 2009
Engelska xxx, 626 p.
Serie: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
  • swepub:Mat__t
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Äldre  (sao)
Nutrition  (sao)
Mat  (sao)
Matvanor  (sao)
Nutritional Physiological Phenomena.  (MeSH)
Aged.  (MeSH)
Dietary Services.  (MeSH)
Aged  -- physiology. (MeSH)
Diet  -- psychology. (MeSH)
Older people  (LCSH)
Food  (LCSH)
Nutrition  (LCSH)
Food habits  (LCSH)

Nyckelord

Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
Vmb Dietik

Publikations- och innehållstyp

2009 C-926 (NLM)
WT 115 (NLM)
612.3 (DDC)
613.2 (DDC)
Vcc (kssb/8)
Vmb (kssb/8)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy