SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-5333"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:hkr-5333" > Kunskap, mat och hälsa

Kunskap, mat och hälsa

Svederberg, Eva, 1946- (författare)
Högskolan Kristianstad,Institutionen för beteendevetenskap,LeaD
Sjöberg, Klas (författare)
Universitetssjukhuset MAS, Malmö
 (creator_code:org_t)
Lund : Department of Sociology, Lund University, 2005
2005
Svenska.
Ingår i: Mat, hälsa och oregelbundna arbetstider. - Lund : Department of Sociology, Lund University. - 9172671874 ; , s. 129-153
  • Bokkapitel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Nyckelord

SOCIAL SCIENCES
SAMHÄLLSVETENSKAP
Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Svederberg, Eva, ...
Sjöberg, Klas
Artiklar i publikationen
Mat, hälsa och o ...
Av lärosätet
Högskolan Kristianstad

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy