SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:nai-2064"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:nai-2064" > Approaches to Afric...

Approaches to African Food Production in a Water Society Systems Perspective.

Oestigaard, Terje, 1973- (författare)
Nordiska Afrikainstitutet,Research Unit
Tvedt, Terje (författare)
 (creator_code:org_t)
London : I.B. Tauris, 2016
2016
Engelska.
Ingår i: <em>A History of Water, Series 3, Volume 3. Water and Food: From Hunter-Gatherers to Global Production in Africa</em>. - London : I.B. Tauris. - 9781780768717 ; , s. 1-25
  • Bokkapitel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kap (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Oestigaard, Terj ...
Tvedt, Terje
Om ämnet
SAMHÄLLSVETENSKAP
SAMHÄLLSVETENSKA ...
och Annan samhällsve ...
Artiklar i publikationen
<em>A History of ...
Av lärosätet
Nordiska Afrikainstitutet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy