Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-75833" > Acquiring taste :
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01493nam a2200277 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:oru-75833 | |
003 | SwePub | |
008 | 190819| | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-758332 URI |
040 | a (SwePub)oru | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a vet2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a ovr2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Scander, Henrik,d 1976-u Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan4 aut0 (Swepub:oru)hsr |
245 | 1 0 | a Acquiring taste :b Sommeliers on ‘good’ food and beverage combinations |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a SAMHÄLLSVETENSKAPx Annan samhällsvetenskapx Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap0 (SwePub)509012 hsv//swe |
650 | 7 | a SOCIAL SCIENCESx Other Social Sciencesx Social Sciences Interdisciplinary0 (SwePub)509012 hsv//eng |
653 | a Måltidskunskap | |
653 | a Culinary Arts and Meal Science | |
700 | 1 | a Neuman, Nicklasu Department of Food Studies, Nutrition and Dietetics, Uppsala University, Uppsala, Sweden4 aut |
700 | 1 | a Tellström, Richardu Department of Ethnology, History of Religions and Gender Studies, Stockholm University, Stockholm, Sweden4 aut |
700 | 1 | a Yngve, Agneta,d 1953-u Department of Food Studies, Nutrition and Dietetics, Uppsala University, Uppsala, Sweden4 aut |
710 | 2 | a Örebro universitetb Restaurang- och hotellhögskolan4 org |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-75833 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy