SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-8475"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-8475" > The SAPERE-method :

The SAPERE-method : evaluation of a method for sensory training of children at school

Jonsson, Inger M., 1953- (författare)
Nordic School of Public Health, Gothenburg, Sweden
Gustafsson, Inga-Britt (författare)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Hallberg, Lillemor R-M (författare)
Nordic School of Public Health, Gothenburg, Sweden
 (creator_code:org_t)
Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Centre for Culinay Research at Bournemouth University, 2001
2001
Engelska.
Ingår i: Culinary arts and sciences III. - Bournemouth : Worshipful Company of Cooks Centre for Culinay Research at Bournemouth University. - 1858991110 ; , s. 459-468
  • Konferensbidrag (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap -- Övrig annan samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences -- Other Social Sciences not elsewhere specified (hsv//eng)

Nyckelord

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy