SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-94145"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-94145" > Efecto de diversas ...

Efecto de diversas técnicas de Maceración pre-fermentativas sobre los compuestos volátiles mayoritaros de vinos blancos de Albarín

Gonzáles-Sanjosé, Luisa (författare)
Departamento de Biotecnología y Ciencias de ls Alimentación, Universidad de Burgos, España
Mihnea, Mihaela, 1983- (författare)
Departamento de Biotecnología y Ciencias de ls Alimentación, Universidad de Burgos, España
Ortega-Heras, Miriam (författare)
Departamento de Biotecnología y Ciencias de ls Alimentación, Universidad de Burgos, España
visa fler...
Pérez-Magariño, Silvia (författare)
ITACYL, Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León, España
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2013
2013
Italienska.
  • Konferensbidrag (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy