SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1732"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1732" > Handbok i sensorisk...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist
  • Albinsson, BRISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)

Handbok i sensorisk analys

  • BookSwedish2013

Publisher, publication year, extent ...

  • SIK Institutet för livsmedel och bioteknik, Göteborg, Sverige,2013
  • printrdacarrier

Numbers

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-1732
  • ISBN:9789172903227
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-1732URI

Supplementary language notes

  • Language:Swedish

Part of subdatabase

Classification

  • Subject category:ref swepub-contenttype
  • Subject category:rap swepub-publicationtype

Series

  • SIK Rapport,0436-2071 ;858

Subject headings and genre

Added entries (persons, corporate bodies, meetings, titles ...)

  • Wendin, KRISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)
  • Åström, ARISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)
  • RISESIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (creator_code:org_t)

Internet link

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Albinsson, B
Wendin, K
Åström, A
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
Parts in the series
SIK Rapport,
By the university
RISE

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view