SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-30099"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-30099" > Studies on Rancidit...

  • Marcuse, Reinhard (författare)

Studies on Rancidity in Salted Herring. Experiments with Antioxidants.

  • BokEngelska1956

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1956
  • electronicrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-30099
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-30099URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:rap swepub-publicationtype

Serie

  • SIK Rapport,0436-2071 ;36

Ämnesord och genrebeteckningar

Internetlänk

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Marcuse, Reinhar ...
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Delar i serien
SIK Rapport,
Av lärosätet
RISE

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy