Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-8658" > Liquid holding capa...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 01306naa a2200301 4500 | |
001 | oai:DiVA.org:ri-8658 | |
003 | SwePub | |
008 | 160908s1993 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-86582 URI |
040 | a (SwePub)ri | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Ofstad, R.4 aut |
245 | 1 0 | a Liquid holding capacity and structural changes during heating of fish muscle :b Cod (Gadus Morhua L.) and salmon (Salmo Salar). |
264 | 1 | c 1993 |
338 | a print2 rdacarrier | |
650 | 7 | a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe |
650 | 7 | a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng |
653 | a Food Engineering | |
653 | a Livsmedelsteknik | |
700 | 1 | a Kidman, Siwu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut |
700 | 1 | a Myklebust, R.4 aut |
700 | 1 | a Hermansson, Ann-Marieu RISE,SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 aut |
710 | 2 | a RISEb SIK – Institutet för livsmedelsforskning4 org |
773 | 0 | t Food Structureg 12, s. 163-174q 12<163-174 |
856 | 4 8 | u https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-8658 |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy