SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/114542"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/114542" > A residue criterion...

  • Andersson, Mats,1957Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för matematiska vetenskaper, matematik,Department of Mathematical Sciences, Mathematics,Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology,University of Gothenburg (författare)

A residue criterion for strong holomorphicity

  • Artikel/kapitelEngelska2010

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • International Press of Boston,2010

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:gup.ub.gu.se/114542
  • https://gup.ub.gu.se/publication/114542URI
  • https://doi.org/10.1007/s11512-009-0100-xDOI
  • https://research.chalmers.se/publication/114542URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • We give a local criterion in terms of a residue current for strong holomorphicity of a meromorphic function on an arbitrary pure-dimensional analytic variety. This generalizes a result by A. Tsikh for the case of a reduced complete intersection.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Göteborgs universitetInstitutionen för matematiska vetenskaper, matematik (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Arkiv för matematik: International Press of Boston48:1, s. 1-150004-20801871-2487

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Andersson, Mats, ...
Om ämnet
NATURVETENSKAP
NATURVETENSKAP
och Matematik
Artiklar i publikationen
Arkiv för matema ...
Av lärosätet
Göteborgs universitet
Chalmers tekniska högskola

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy