Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/162257" >
Collaborative resea...
Collaborative research in Innovative Food: An example of renewing a traditional low-tech industry
-
- McKelvey, Maureen, 1965 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för ekonomi och samhälle, Innovation and Entrepreneurship (IIE),Department of Economy and Society, Innovation and Entrepreneurship (IIE)
-
- Ljungberg, Daniel, 1980 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för ekonomi och samhälle, Innovation and Entrepreneurship (IIE),Department of Economy and Society, Innovation and Entrepreneurship (IIE)
-
Laage-Hellman, Jens, 1947 (författare)
-
(creator_code:org_t)
- Cheltenham, U.K. Edward Elgar Publishers, 2013
- 2013
- Engelska.
-
Ingår i: How Entrepreneurs Do What they Do: Case Study of Knowledge Intensive Entrepreneurship / McKelvey, M. and A.H. Lassen (eds.). - Cheltenham, U.K. : Edward Elgar Publishers. - 9781781005491
- Relaterad länk:
-
https://gup.ub.gu.se...
-
visa fler...
-
https://doi.org/10.4...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Ekonomi och näringsliv (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Economics and Business (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kap (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas