SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/226830"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/226830" > Hur mår den odlade ...

Hur mår den odlade fisken?

Gräns, Albin, 1979 (författare)
Sundh, Henrik, 1976 (författare)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för biologi och miljövetenskap,Department of Biological and Environmental Sciences
Sandblom, Erik, 1978 (författare)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för biologi och miljövetenskap,Department of Biological and Environmental Sciences
 (creator_code:org_t)
2015
2015
Svenska.
Ingår i: Havsutsikt. - 1104-0513. ; :1, s. 10-12
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • Samtidigt som listan över utrotningshotade fiskarter blir allt längre äter vi mer fisk än någonsin. Det möjliggörs genom att ungefär hälften av fisken som vi äter idag kommer från odling. Hur fiskarna mår i odlingen vet vi dock inte mycket om. I ett stort forskningsprojekt hoppas vi nu få en inblick i den odlade fiskens vardag.

Ämnesord

NATURVETENSKAP  -- Biologi -- Zoologi (hsv//swe)
NATURAL SCIENCES  -- Biological Sciences -- Zoology (hsv//eng)
LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Fisk- och akvakulturforskning (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Fish and Aquacultural Science (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Gräns, Albin, 19 ...
Sundh, Henrik, 1 ...
Sandblom, Erik, ...
Om ämnet
NATURVETENSKAP
NATURVETENSKAP
och Biologi
och Zoologi
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Fisk och akvakul ...
Artiklar i publikationen
Havsutsikt
Av lärosätet
Göteborgs universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy