SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/49589"
 

Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/49589" > Professional Food P...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Professional Food Purchasers’ Conceptions of Environmental Issues.

Bergström, Kerstin, 1945 (author)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för mat, hälsa och miljö,Department of Food, Health and Environment
 (creator_code:org_t)
ISBN 9789197678407
Göteborg : Göteborg University, 2007
English.
Series: Forskningsrapport / Institutionen för mat, hälsa och miljö (MHM), 1654-1634 ; 2007:38
  • Licentiate thesis (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Keyword

Environmental information
food supply system
sustainable development

Publication and Content Type

vet (subject category)
lic (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Bergström, Kerst ...
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
Parts in the series
Forskningsrappor ...
By the university
University of Gothenburg

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view