SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:0ff7ca25-bd72-45ce-8247-6b1ad14494d8"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:0ff7ca25-bd72-45ce-8247-6b1ad14494d8" > Proteoglycan involv...

  • Belting, MattiasLund University,Lunds universitet,Tumörmikromiljö,Sektion I,Institutionen för kliniska vetenskaper, Lund,Medicinska fakulteten,Bröstcancer-genetik,Institutionen för kliniska vetenskaper, Lund,Tumor microenvironment,Section I,Department of Clinical Sciences, Lund,Faculty of Medicine,Breastcancer-genetics,Department of Clinical Sciences, Lund (författare)

Proteoglycan involvement in polyamine uptake

  • Artikel/kapitelEngelska1999

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 1999

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:0ff7ca25-bd72-45ce-8247-6b1ad14494d8
  • https://lup.lub.lu.se/record/1543624URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype
  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Persson, S (författare)
  • Fransson, Lars-ÅkeLund University,Lunds universitet,Glykobiologigruppen,Forskargrupper vid Lunds universitet,Glycobiology,Lund University Research Groups(Swepub:lu)medk-laf (författare)
  • TumörmikromiljöSektion I (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Biochemical Journal338, s. 317-3230264-6021

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Belting, Mattias
Persson, S
Fransson, Lars-Å ...
Om ämnet
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
MEDICIN OCH HÄLS ...
och Medicinska och f ...
och Cell och molekyl ...
Artiklar i publikationen
Biochemical Jour ...
Av lärosätet
Lunds universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy