SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:729854ed-58dc-4fc2-8740-4f3b06c764d1"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:729854ed-58dc-4fc2-8740-4f3b06c764d1" > PROTEIN DIVERSIFICA...

  • Camphuis, KevinShakeUpFactory (creator_code:cre_t)

PROTEIN DIVERSIFICATION: An EIT FOOD White Paper

  • BokEngelska2022

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 2022
  • 21 s.

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:729854ed-58dc-4fc2-8740-4f3b06c764d1
  • https://lup.lub.lu.se/record/729854ed-58dc-4fc2-8740-4f3b06c764d1URI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:rap swepub-publicationtype
  • Ämneskategori:vet swepub-contenttype

Anmärkningar

  • Food systems transformation is critical for meeting our climate goals, and for ensuring individual health and food security by boosting resilience to external shocks. We face the challenge of producing enough nutritious food for our growing global population, whilst reducing our environmental impact at a time of increased competition and scarcity of resources. Protein diversification can play an important role in enhancing the resilience of food systems, in support of the EU’s main policy goals.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Holl, PeterDIL - German Insitute of Food Technologies, Brussels Office (creator_code:cre_t)
  • Jaczniakowska-Mcgirr, StephanieProVeg (creator_code:cre_t)
  • Koca, DenizLund University,Lunds universitet,Centrum för miljö- och klimatvetenskap (CEC),Naturvetenskapliga fakulteten,Centre for Environmental and Climate Science (CEC),Faculty of Science(Swepub:lu)natg-dko (creator_code:cre_t)
  • Nordlund, EmiliaVTT Technical Research Center of Finland, Espoo (creator_code:cre_t)
  • Riihinen, KaisuVTT Technical Research Center of Finland, Espoo (creator_code:cre_t)
  • Ritala, AnneliVTT Technical Research Center of Finland, Espoo (creator_code:cre_t)
  • Smith, AcaciaGood Food Institute (creator_code:cre_t)
  • Sozer, NesliVTT Technical Research Center of Finland, Espoo (creator_code:cre_t)
  • Young, Jette FeveileAarhus University (creator_code:cre_t)
  • Spanou, StellaAarhus University (creator_code:cre_t)
  • ShakeUpFactoryDIL - German Insitute of Food Technologies, Brussels Office (creator_code:org_t)

Internetlänk

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy