Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:8d1d7e4e-dd60-46e7-be52-b5c3a678d9b9" >
BREAD PROPERTIES AN...
BREAD PROPERTIES AND BAKING TECHNOLOGY - PREPARATIONS FOR AN INSITU TIME-RESOLVED 4D SYNCHROTRON X-RAY TOMOGRAPHY STUDY USING A COMBINATION MICROWAVE OVEN
-
- Isaksson, S. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
- Thorén, M. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
- Larsson, E. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Hållfasthetslära,Institutionen för byggvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Solid Mechanics,Department of Construction Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
visa fler...
-
- Lorén, N. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
- Öhgren, C. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
- Rydholm, T. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
- Mokso, R. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Hållfasthetslära,Institutionen för byggvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Solid Mechanics,Department of Construction Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Marone Welford, F. (författare)
- Paul Scherrer Institute
-
- Schott, F. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Hållfasthetslära,Institutionen för byggvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Solid Mechanics,Department of Construction Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Hall, S. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Hållfasthetslära,Institutionen för byggvetenskaper,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,LINXS - Institute of advanced Neutron and X-ray Science,Kemiska institutionen,Solid Mechanics,Department of Construction Sciences,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH,Department of Chemistry,Faculty of Engineering, LTH
-
- Wäppling Raaholt, B. (författare)
- Research Institutes of Sweden (RISE)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2021
- 2021
- Engelska 1 s.
-
Ingår i: AMPERE 2021 Proceedings. ; , s. 31-31
- Relaterad länk:
-
https://lup.lub.lu.s...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- There is a need in food industry to produce high quality bread and bakery products with reduced energy use. Microwave baking provides fast volumetric heating and is significantly more energy efficient than conventional baking alone.
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Nyckelord
- 4D
- Baking
- Bread
- Flour
- Gluten
- In-situ
- Microwave
- Synchrotron X-ray microtomography
Publikations- och innehållstyp
- kon (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
- Av författaren/redakt...
-
Isaksson, S.
-
Thorén, M.
-
Larsson, E.
-
Lorén, N.
-
Öhgren, C.
-
Rydholm, T.
-
visa fler...
-
Mokso, R.
-
Marone Welford, ...
-
Schott, F.
-
Hall, S.
-
Wäppling Raaholt ...
-
visa färre...
- Om ämnet
-
- LANTBRUKSVETENSKAPER
-
LANTBRUKSVETENSK ...
-
och Lantbruksvetensk ...
-
och Livsmedelsvetens ...
- Artiklar i publikationen
- AMPERE 2021 Proc ...
- Av lärosätet
-
Lunds universitet