Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:afbaa456-722b-4cea-8d2a-ad0a879bebfa" >
Nanorheology of ren...
-
Helstad, KristinaLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
(författare)
Nanorheology of rennet gels from casein concentrate at pH 5.2 and 6.1
- Artikel/kapitelEngelska2006
Förlag, utgivningsår, omfång ...
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:afbaa456-722b-4cea-8d2a-ad0a879bebfa
-
https://lup.lub.lu.se/record/586249URI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:kon swepub-publicationtype
-
Ämneskategori:ref swepub-contenttype
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Gunning, A. Patrick
(författare)
-
Karlsson, Anders Ola
(författare)
-
Ardö, Ylva
(författare)
-
Paulsson, MarieLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH(Swepub:lu)ltkk-mpa
(författare)
-
Dejmek, PetrLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH(Swepub:lu)ltkk-pde
(författare)
-
Fischer, Peter
(redaktör/utgivare)
-
Erni, Philipp
(redaktör/utgivare)
-
Windhab, Erich
(redaktör/utgivare)
-
LivsmedelsteknikAvdelningen för livsmedel och läkemedel
(creator_code:org_t)
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:International Symposium on Food Rheology and Structure
Internetlänk