SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:123877379"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:123877379" > Can we define a tol...

Can we define a tolerable level of risk in food allergy? Report from a EuroPrevall/UK Food Standards Agency workshop

Madsen, CB (författare)
Hattersley, S (författare)
Allen, KJ (författare)
visa fler...
Beyer, K (författare)
Chan, CH (författare)
Godefroy, SB (författare)
Hodgson, R (författare)
Mills, ENC (författare)
Munoz-Furlong, A (författare)
Schnadt, S (författare)
Ward, R (författare)
Wickman, M (författare)
Karolinska Institutet
Crevel, R (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2011-09-21
2012
Engelska.
Ingår i: Clinical and experimental allergy : journal of the British Society for Allergy and Clinical Immunology. - : Wiley. - 1365-2222. ; 42:1, s. 30-37
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy