SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:127844037"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:127844037" > Red meat allergy in...

Red meat allergy in Sweden: association with tick sensitization and B-negative blood groups

Hamsten, C (författare)
Karolinska Institutet
Tran, TAT (författare)
Karolinska Institutet
Starkhammar, M (författare)
visa fler...
Brauner, A (författare)
Karolinska Institutet
Commins, SP (författare)
Platts-Mills, TAE (författare)
van Hage, M (författare)
Karolinska Institutet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
Elsevier BV, 2013
2013
Engelska.
Ingår i: The Journal of allergy and clinical immunology. - : Elsevier BV. - 1097-6825 .- 0091-6749. ; 132:6, s. 1431-1434
  • Tidskriftsartikel (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy