SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:145304159"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:145304159" > Fried-Food Consumpt...

  • Rey-Garcia, J (författare)

Fried-Food Consumption Does Not Increase the Risk of Stroke in the Spanish Cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) Study

  • Artikel/kapitelEngelska2020

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Elsevier BV,2020

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:prod.swepub.kib.ki.se:145304159
  • http://kipublications.ki.se/Default.aspx?queryparsed=id:145304159URI
  • https://doi.org/10.1093/jn/nxaa272DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Guallar-Castillon, P (författare)
  • Donat-Vargas, CKarolinska Institutet (författare)
  • Moreno-Iribas, C (författare)
  • Barricarte, A (författare)
  • Rodriguez-Barranco, M (författare)
  • Colorado-Yohar, S (författare)
  • Huerta, JM (författare)
  • Chirlaque, MD (författare)
  • Lasheras, C (författare)
  • Amiano, P (författare)
  • Imaz, L (författare)
  • Agudo, A (författare)
  • Sanchez, MJ (författare)
  • Karolinska Institutet (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:The Journal of nutrition: Elsevier BV150:12, s. 3241-32481541-61000022-3166

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy